VINT

Meer resultaten voor VINT

vint WikiWoordenboek.
In andere talen. Na Vosa Vakaviti. Deze pagina is het laatst bewerkt op 9 mrt 2017 om 2110. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
VINT. SOEST vintage en design.
Je vindt het bij VINT, dé nieuwe verzamelplek van enthousiaste ondernemers met liefde voor vintage, design en ambachtelijke produkten. VINT is gevestigd in Zuivelfabriek De Soester, een unieke lokatie met een industrieel karakter. Op deze bijzondere plek kun je produkten zien, ervaren, kopen, workshops volgen en inspiratie opdoen.
Vint Wikipedia.
De eignlikke mannelikheid wordt verôorzakt deur et SRY-gen Sex determining region Y ip et Y-chromosoom. Azô bestoan der vintn die genotype XX hèn, moa één of mêerdere van die X-chromosoomn bevat et SRY-gen, die makt da de persoon in kwestie e vint is.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
vint Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vint DE vint EN vint ES. Definities op Encyclo.nl: vint 3x. Vertalingen vint NLFR. We hebben geen vertalingen voor vint in Nederlands Frans.
Het Vlaams woordenboek vint.
uitspraak: moa vint/ven toh. Zoals het liedje van Tura: mô vint toch hoor hier. Ze is met eur vint op stap. Moh vint toch! Zie ne keer iere, t zunneke skint! Heb jij, net als deze mensen in Kortrijk, ook genoten van het mooie weer?
Vint 4 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/VINT/1.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
VINT. SOEST vintage en design.
En denk je dat jouw produkt past binnen VINT? BEL OF MAIL. ONDERNEMERS DIE MEEDOEN. Dochters van Aaltje. Hout en Kist. Fou Roux Vintage. Zuivelfabriek de Soester. 3764 CG Soest. 06 15 85 29 16. kvk nummer 63604515. all contents copyright VINT 2014.

Contacteer ons